Tuesday, April 13

KEKABURAN!!



DAH KABUR AKU TAK TAHAN!!!


Aku dah dapat rasakan ada sesuatu yang tak kene ngan mata aku yang dah sememangnya RABUN ni, 
Risau lak aku!!

Mungkin pasal terlebih kerja, tak cukup tidur mata aku dah ada makhluk asing duduk kat dalam...Semacam jer aku rasa!!

Jadi dengan rasminya aku amik MC  satu atau dua hari untuk kerja kerja part time aku, sorry la mata aku dah lemau dah!!, aku kene belai mata aku lak secukup rasa, aku nak tidur awal, hari ni pon dah terlewat!!

jadi
Selamat Malam!




Makhluk asing yang sakit mata!!

4 comments:

cikTi said...

MAKLUK APE TUH.,


MENAKUTKAN,.,

INDRA QIRANA said...

tu makkluk asing
uish takut apernyer, dia baik ler..tak hanndsome ker makhluk tu he he

abangfaizul said...

go see your doctor... jangan amek mudah...

INDRA QIRANA said...

abangfaizul: alhamdullillah dah semakin baik..kene berehat juga rupanya