Thursday, January 28

YANG TERBARU!!!!



 Akhirnya Titanic benar benar tengelam sudah..., Takhta filem terlaris sudah pun bertukar tangan




Maka benarlah kata Jack pada Rose
"You jump, I jump"
Jack, Rose dan Titanicnyer benar benar melompat kelaut


Jadi pelakon cantik atau hero handsome mana yang bertakhta kini?





"Akulah orangnyer...aku dah pakai bedak biru banyak banyak... Cantik tak???"




"Handsome bukan!! Tangan aku lebih panjang dari Leonardo Di Caprio tu! Boleh korang bayangkan apa lagi yang hebat pada diriku!? Hebat bukan! Wahahaha!!!"



Jadi secara rasminya Avatar telah pun menjadi raja Box office yang baru!!





Rank Title Studio Worldwide Year
1 Avatar Fox $1,878.0 2009
2 Titanic Par. $1,843.2 1997
3 The Lord of the Rings: The Return of the King NL $1,119.1 2003
4 Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest BV $1,066.2 2006
5 The Dark Knight WB $1,001.9 2008
6 Harry Potter and the Sorcerer's Stone WB $974.7 2001
7 Pirates of the Caribbean: At World's End BV $961.0 2007
8 Harry Potter and the Order of the Phoenix WB $938.2 2007
9 Harry Potter and the Half-Blood Prince WB $934.0 2009
10 The Lord of the Rings: The Two Towers NL $925.3 2002^


Jack dan Rose mungkin rasa kecewa tapi tidak pada James Cameroon he he...

oh ya ada aku buat Poll tentang Avatar vs Titanic kalau sudi sila lah vote k.


Jadi Apa lagi yang Terbaru

Takan nak citer pasal filem jer,

aku mesti nak citer pasal aku gak

Yeaaa Izz dah pun menjalankan tugasnya sebagai abang, Mesra bukannnn...



Artwork terbaru aku lak, 

aku cilok keje kat opis aku... Sorry lah boss


 

Layout untuk animation Star Rider... kene bikin satu tree House


 
lay out sebelah dalam tree house, untuk makluman semua artwork ni copyright Enershia  k.


Apa lagi yang Baru!?


JENG JENG JENG



 

SELAMAT PENGANTIN BARU KACHE!!!


 

10 comments:

ardinihumaira said...

baiknya abang adik tu :)

INDRA QIRANA said...

ardinihumaira: ha tu la awal awal pandang pon tak mau last last orang nak pegang adik dia pon dia marah he he

touyakaruma said...

Tak tengok lagi Avatar

INDRA QIRANA said...

TOUYAKARUMA:aku pon tak tengok lagi sebenarnye he heeee

Kujie said...

cutenya dua beradik tu..teringat Along & Angah waktu usia mcm tu..skrg ni...dah berjanggut pun anak2...

tak tengok lagi Avatar, jadi tak boleh nak review

meo188 said...

cite adnan sempit dpt no berpa?

Kentut said...

oh! ada adik ko sorok2 ye. kan aku dh mlepas!! isk isk....

INDRA QIRANA said...

kujie: thanks harap harap semua anak anak akan berjaya kelak...

saya pn tak tgk lagi, review ikut apa yang paper review jer pn ok he he

INDRA QIRANA said...

meo: adnan sempit! hu huuuu susah nak jawab ni...

INDRA QIRANA said...

kentut: he he melepas kentut...

aku sajer jer sorokan adik aku,

ada dua orang lagi belum kawin kalo hang teror hang carik lahhh..