Wednesday, January 20

SESUATU YANG BARU!??

Apa yang baru?!!!

aku masih lagi seorang yang berlapok

artwork jugak berlapok

hutang jugak banyak yang dah berlapok lapok

aku pulak suka tengok citer bujang lapok

jadi apa yang baru!!!?


jeng jengggg!!!

setelah penat menunggu sembilan bulan akhirnya...


aku berjaya menimang cahaya mata kedua aku, Baby boy lagi, tak kisahlah, asalkan cukup sifat
ALHAMDULLILAH!



Nama tak confirm lagi masih di peringkat perbincangan, tapi draft awalnyer dah ada lebih kurang ginilah namanya

Muhammad Izdihar Ahza




Yang ni Muhammad Izz Aghna anak pertama aku


tengah jauh hati


Tapi mama masih sayangkan Izz


papa ponnnn!



Akhirnya Izz tersengeh kembali


cewahhh dah jadi blog apa lak ni?


untuk cukupkan syarat aku letak lah arwork baru aku yang cincai boncai ni



memandangkan wacom aku punya nib dah tinggal nyawa nyawa ikan aku pakai pensil jer lah, untuk batle redesign character komik M


aku dalam mood kepenatan melampau he heeeee..

14 comments:

froggypapa said...

aku hampir2 tertipu..aku ingat blog 'Cara mendekati anak' tadi..
wahahahaha!!

Kentut said...

baby baru sudah lahir,
selamat berbaby baru,
pegi bawak jumpa mat tahir,
selamat dapat anak baru.

cukuplah hadiah pantun. dari segi materialistik aku tak mampu.

heh heh....

Shemmi said...

tahniah..

muga2 lps ni artwork jd makin debumm dgn kehadiran hero ke-2

dakwat-merah said...

taniah papa rabun hahhaha
so nama apa baby yang ni???

INDRA QIRANA said...

froggypapa: tu lah aku sendiri naik konpius ngan entry aku he he biasalah teruja lebih

INDRA QIRANA said...

kentut: wah berpantut plak ko ni, bos bagi bonus ker? he hee

INDRA QIRANA said...

shemi: thanks, mesti jadikan semangat untuk artwork yang lebih dabomb

INDRA QIRANA said...

dakwat merah:thanks... nama tak konfum lagi tapi maybe nak letak muhammad izdihar ahza

aima said...

cian izz.. tak pe.. izz sikit hari lg leh main gusti2..tarik janggut papa tu bior merobeh.. kekekekee.. pandai ko copy bulat2 mcm muka ko..ekekee tata..

beemer said...

tahniah bro indra ..
moga bertambah2 rezeki pasni .. :)

Kitosia said...

Tahniah Abg Rabun...Dapat baby baru...Abg,blog rasmi da 85% nak siap..mai la buat lawatan sikit...Hehehe...

INDRA QIRANA said...

aima: izz skang dah ok dia dah, sayang adik dia dah he he...

izz tak suka tarik janggut aku, dia suka usap janggut aku he he

update la blog ko

INDRA QIRANA said...

beemer: thanks, amin...he he makin bertambahlah penyokong Liverpool he he

INDRA QIRANA said...

kitosia: thanks, worait nanti aku lawat ko