Friday, February 5

SEKALI LAGI

SEKALI LAGI kita disajikan dengan kisah liwat Anwar Ibrahim

Buat masa ni aku tak nak buat lawak merapu rapu pasal kisah ni,  bahaya wooo, silap silap boleh kene sumbat tido free kat hotel lima bintang he he




SEKALI LAGI AKU NAK BILANG

hati hati dengan anak anak yang membaca paper
watch out your back!!! sengih semacam nampakkkk...



YEKKK!!!! Sudah lah!!! Macam baca Novel Lucah lak, nak muntah aku dibuatnyer....


baik aku buat kerja aku sendiri dari sibuk dengan cerita basi packaging baru ni


aha!!

SEKALI LAGI AKU CILOK KERJA OPIS AKU!!! HA HA


Lay out untuk Star Rider lagi.... Kali ni kene buat lay out Costume Shop, Bukan cakap Costume Shop, acara Cosplay pon aku tak pernah Joint, tak terlintas plak kat kepala aku macam mana rupa costume atau cosplay punyer event ngan shop dia sekali, tak gemar aku eh!...

Penat aku googlekan costume shop ni, entah kebende bende je yang keluar.... Jadi apa yang ada kat lay out tu, aku main taram jer la,


seperti main taramnyer fakta fakta kes... eh tekeluar lagi!!!

ada banyak lagi layout pelbagai posisi aku kene buat, jadi semuanyer jadi ala kadar jer

aku penat, lonely dan ngantuk, walaupon tilam aku kat rumah ni buruk dan busok aku lebih rela melabuh tubuh ku keatasnyer dari dari melabuhkan ke tubuh ...Eh silap! ke tilam hotel lima bintang yang free of charge tu... jadi jangan carik aku pasal entry biasa biasa aku ni k.

6 comments:

nand nasyari said...

cntek..pkai software pe tuh..? o.0

INDRA QIRANA said...

nand nasyari: thanks sudi melawat blog saya... pakai photoshop tu...

ABU said...

..mokhtar!!..hehe

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

haha, entry mu memang yang biasa-biasa aje bro.

"men are born stupid but some have to work hard to remain stupid"

"the best experience is making your own mistake, but keeps repeating the same mistake are considered as ignorance"

INDRA QIRANA said...

ABU: heh pasword pun lain macam jer bunyi he he entah entah didalangi bung mokhtar kot he he

INDRA QIRANA said...

MR Ajai: tu la orang orang biasa macama aku akan menghasilkan entry yang biasa biasa jer....