Wednesday, December 16

KING NOTHING!






King seorang pahlawan yang hebat( hebat berdengkur ), Jaguh tak terkalah( tak pernah bertarung jadi tak pernah kalah lah!)

Tapi sejak dia kehilangan tangkal kuasa yang menjadi rebutan di seantaro benua iaitu tangkal 'Acer aspire' maka segalanya musnah sama sekali

kekalahan demi kekalahan yang hampir memusnahkan hidupnya

apakah King berjaya meneruskan kehidupanya?!

Jadi jangan lupakan saksikan

KING NOTHING!!!

8 comments:

Aman Wan said...

hoho..mcm style je nih. wujud ke cerita King Nothing ni??

INDRA QIRANA said...

he he king nothing ni drama sebabak jer...

saja saja buat untuk batle charachter design pergh...

Kitosia said...

macam best jer...Jalan citer mesti best

dakwat-merah said...

rabun diam2 berisi..tp
terlalu berisi ni..sihat2 hahahha
ganazzzz

INDRA QIRANA said...

kitosia: mana ada best, biasa biasa jer..

INDRA QIRANA said...

dakwat merah: oit mcm tau tau jer aku memang dah berisi skit sejak akhir akhir ni..kene diet ni hu hu

loq said...

mane aku nak tengok ni?

INDRA QIRANA said...

Loq: herm kat sini ler he he...