Sunday, November 29

PENGORBANAN!


Pengorbanan ayah dan ibu....


Dua tiga menjak ni aku ketandusan kata kata untuk blog aku...

kali ni aku tandus lagi....

18 comments:

meo188 said...

ur father & mother ke?

pakai topi topi koboi?

cool!

INDRA QIRANA said...

meo: yup, itu my father& Mother, ayah aku tu dulu cita cita nak jadi koboi...tapi jawatan tu tak der kat malaysia he he

Kitosia said...

Lawa lah colour..Chun punya..

INDRA QIRANA said...

kitosia: terima kasih...cren

syaf said...

walau katandusan kata2
tp gambar 2 membawe 1000 kate2...

sgt simbolik n smart...

INDRA QIRANA said...

syaf: thanks syaf

Kalamtimur said...

i like this lovely painting

Melz said...

pergh smart siot

INDRA QIRANA said...

kalamtimur: terima kasih kerana menyukainya...

INDRA QIRANA said...

Melz: thanks bebanyak..

siti murni said...

lukisan menggantikan kata2...
happy couple..:-)

INDRA QIRANA said...

siti murni: terima kasih dtg melawat...

ya mereka memang pasangan yang bahagia...

Kitosia said...

Abg nak tengok ker...Boleh..Sebenarnya blog tu tak siap lagi sepenuhnya..Kalau tunjuk nanti malu lah Kitosia...Sebab Saya nak buat kejutan sikit kat semua orang...Artwork pun tak der sangat..Kalau abg nak tengok nanti saya bagi alamatnya..Tapi kena tunggu siap dolu la....Hehehe...

INDRA QIRANA said...

kitosia:worait lah aku tunggu...

opaq said...

hehe..lawo2...koboi lagik..~..hehe...

INDRA QIRANA said...

opaq: thanks, tu koboi sesat tu he he

dakwat-merah said...

lama tak sinagah..da makin lawo ea lukis potret....

post lgi ,post lgi
nak komik je..na ambil semangat...
post komik pendekar tuh..
haha

INDRA QIRANA said...

dakwat merah: thanks..nak komik eh..ada ada aku kasi siap dulu baru post eh....tunguuuu...