Monday, December 21

HARI JADI YANG TAK MENJADI!





Hari ini tiba tiba aku terasa nak riview pasal birthday lak, aku tak tau jin mana yang merasuk aku tiba tiba...Jadi sempena bulan Disember ni aku senaraikan mereka yang terkeluar dari perut ibu ibu mereka pada bulan disember ni

SELAMAT HARI JADI PADA MEREKA MEREKA SEMUA



Walter Elias "Walt" Disney 5 December  1901


Bapa animasi...tapi aku lebih suka animasi dreamwork lagi..sorry lah uncle ehhh...



Michael Owen 14 December 1979


Bekas Player Liverpool pujaan ku yang membelot... Ko ni betul betul Player lah!!




Brad Pitt  18 December  1963


Aku sangat suka filem lakonanya dalam SEVEN




Steven Spielberg 18 December 1946


Kebanyakan filem pakcik ni adalah yang terhebat antara yang terhebat...






"Stone Cold" Steve Austin 18 December 1964


Antara Wrestler WWE yang  terbaik walaupon dia pegang watak jahat




Tun Dr. Mahathir Mohamad  20 Disember 1925


Perdana Menteri Malaysia Yang Paling Ter.. antara PM Malaysia... err maksud aku terlama, terkontroversi, terberjaya, terhebat dan bermacam macam ter lagi.....



Lars Ulrich 24 December 1963


Drumist  Metalica yang hamis! Drumer yang aku kenal dia ni sorang jer ha ha! Sungguh tak rock aku ni!



Jude Law 29 December 1972


Mula mula aku ingat dia ni Gigolo... tapi lama lama baru aku tau dia pelakon yang bagus walaupon tak hebat sangat.


dan yang ni aku ragu ragu skit pasal tarik lahir pakcik tua sorang ni.....



Santa Claus 25 December ????






Tapi ada juga ulang tahun yang tak sepatutnyer kita sambut...tapi kalau boleh dijauh jauhkan dari muka dunia ni... tak sanggup nak tengok sekali lagi...




Tsunami 26 December 2004







8 comments:

dakwat-merah said...

aku ingat hari jadi ko...
hehhehe
mcm mana komik terbaru??

INDRA QIRANA said...

Dakwat merah: he he...komik on pogrees tu kira azam baru tu...nak siapkan komik secepat mungkin dan publish... aku dah tua kene cepat nih!

sI tEDI said...

selamat hari jadi tok semua!

INDRA QIRANA said...

Si Tedi: ya betul, Selamat Hari Jadi untuk semua yang berbulan 12....

HonEyBuNNy said...

ngeh3..jgn lupa..harijadi ila gk bln neh..uhuhu

INDRA QIRANA said...

Honeybunny: wa ye ker..berapa haribulan bitau ah...

ajie said...

awat byk sgt gambo jantan? takkan takder 1 pun pompuan cun yg lahir bulan doblas....

ko dah beralih arah ke indra? kahkah...

INDRA QIRANA said...

ajie: Oh tidak I masih waras laaa.. ha ha pandai ko kene kan aku eh...

saja jer nak nunjukan org bulan 12 ni handsome handsome belaka...

tapi tang pompuan yang bulan 12 aku tak jumpa yg betul betul kaw la... he he ko tolong carik la kalo rajin