Saturday, May 23

SAMPAILAH MASANYA!





Dalam tahun ni jer macam macam dah jadi ngan aspek perundangan Malaysia ni, mereka sedang sibuk berperang, sondol menyondol, gasak mengasak, tipu menipu dan macam macam bende bodoh lagi yang di perSEMBAHkan pada RAKYAT,


PEDULIKAN DORANG SEMUA, PASAL DORANG SEMUA TAK PEDULIKAN KITA


satu satunya kerajaan yang kekal hanya kerajaan yang ESA

mari kita redakan keadaan.. he heeee




apa yang aku dah buat dalam tempoh sebulan ni... ya dasyat! sangat dasyat, minggu ni aku sangat sibuk yang bukan kepalang, ya bukan sibuk buat kerja, tapi sibuk bercuti, dalam bulan ni jer, dah tiga kali aku bercuti, ala ala cuti cuti Malaysia , minggu pertama ke Cameroon Highland, minggu kedua ke Hulu Langat, minggu ketiga ke Pulau Pangkor,




dan minggu keempat bulan ni nampaknya akan bermula lah minggu minggu azab bila job comic interactive dah mula ketuk pintu sambil berkata are you ready?!!!



9 comments:

meo188 said...

wow.. bestnye...

erm... melancong di perak? xlawat MB perak? huhuhuhu

INDRA QIRANA said...

menteri besar perak...ada dua yg mana satu he he

ajie said...

weh..bila nak dtg jb plak...

INDRA QIRANA said...

JB he he tunggu ko sponsor ler...

ajie said...

hahah...

indra...ko ada no contact aziz tak?
no dia ilang plak..lama tak contact anak papa tu...hahha

INDRA QIRANA said...

oh si badut sarkas tu he he, jap...haa ni no dia.. 013 5181311... kwn kita ni skang dah jadi org yg berjaya he he,

ajie said...

ok..tq...

dah berjaya erk anak papa tu..hehe

okla tu...membe2 semua dah berjaya...aku jerla terkial2 lg nak hidup..heh

rahmanraof said...

yo!!!!cool artwork!!

INDRA QIRANA said...

ajie; ko dah berjaya lah tu..aku ni jer yg terkial kial he heee


rahmanraof; thanks bro, ko punyer artwork jugak power eh,