Tuesday, November 25

TERUS BERJUANG



Skang jam menunjukan dekat pukul tiga pagi.. tadi siang ada vis pasal storyboard, hari sebelum tu aku buat charachter design orang utan ngan sang kancil... terasa mudah... oooo tidak semudah itu...pasal besok aku kene buat key posenyer sekali ( minggu ni akan bermula lah saat peperangan ngan masa dan tenaga)..skang aku ada berapa jam saja untuk tido.. mahu tak mahu aku kene terus berjuang dgn perasaan penuh kehampehan!


Malam tadi aku sempat gurau sekejap ngan anak aku, borak skit dan gado skit ngan isteri aku he he..rencah tu, aku sempat buat storyboard part time digiclogic citer arnab ngan kura kura, kalo tak budak2 punyer cerita, kita buat cerita binatang itulah malaysia tercinta( harga storyboard dlm lingkungan 3 ratus, aku tak demand beb), tadi malam gak sempat layan batle grimli, tak buat sungguh2... banyak bende lain aku nak buat lagi..aku gak sempat nyambil buat storyboard dan jeling tgk cerita max payne yg aku rasa SIAL betul cerita dia...ni lah salah satu game yg aku berjaya main sampai abis , pada aku layan giler main game ni..tapi filem dia hampeh..malas nak komen lebih2 pasal ni bukan keje aku...paling sial ialah tak der monolog charachter tu, pada hal tu la trade mark charachter tu dalam game..sekali lagi aku nak cakap kan BANGSATNYER FILEM, ohhh ada satu bender aku sempat buat malam tadi, bukan2 bukan yg nikmat satu tu, tapi dalam kesibukan ni dan kebosanan, malam ni aku sempat menulis blog... ok dah buta betul paginyer ni aku pon nak membuta...zzzzzzzzzzz

2 comments:

meo188 said...

selamat berjuang bro!

INDRA QIRANA said...

tgh cari semangat melukis komik he heee