Friday, November 28

AKU BONGKAR RAHSIA LORD OF THE RING...


Salah satu charachter didalam filem Lord of The Ring adalah GIMLI...Apa!!! bukan rahsia..jadi aku tak bongkar apa apa lah..tak kisah lah beb..mintak maaf, aku dah banyak kali tgk filem lotr ni..tapi semuanya tak abis... aku tak tau kenapa..mungkin aku adalah manusia yg terlalu pemalasnya nak tgk cerita yg panjang, twist dan berat atau pon aku tak selera tgk, beselerak hobit merata tempat dgn perangainyer yg gedik dan poyo poyo... cuma aku cukup teruja dengan makhluk2 ganas yg ada kat dalam cerita ni nampak ganas ngan design dan costume nyer tapi sayang, filem tak cukup brutal, walaupon hakikatnya filem ini mmg superb dan tak leh disangkalkan keistimewaanyer...




Gimli ,kira ok lah pada aku...walaupon katik mcm hobit tapi tak ngada2 ... dan agak macho..




ni antara redesign yg aku bagi pada charachter ni ...








7 comments:

Kalamtimur said...

antara design yang superb duper, dah dapat sentuhan tu

meo188 said...

tuntut bela atas kematian smigel!!! oh yeah!

meo188 said...

oh... sila ambil award di blog saye..

Aman Wan said...

hahaha,sgt kiut la Gimli yang ni! best2! neway,aman nak link blog ni ek. cambest utk follow. hehe

INDRA QIRANA said...

thanks pada kamu kamu semua all bro..siap bagi award lagi tu he he thanks meo ..soryy ahh lama tak update broadband aku tak mampu bayar he hee..tgh carik duit nak sambung balik...

cronstudio said...

Cayalah...Gimli yang brutal & kiut. Sketch yang best!! Teruskan berkarya!!

ajie said...

mmg cerita lord of the ring tu best tapi tak cukup kejam, takder darah2 memancut2 sana sini...tu yg kureng...

watak yg gua tak suka legolas...cam bapok jer....kahkahak