Saturday, January 10

TAHUN BARU BERLAPOK

Selamat Tahun Baru... Azam baru aku masih azam lama aku yg dah berlapok, dalam tahun ni aku mensasarkan untuk menghantar komik... tak kira la kat mana2, janji di publishkan.. agak sukar nak berselang selang buat komik sambil buat part time storyboard yang aku buat ni...

dah lama aku tak update blog pasal maxis broadband dah pon aku tamatkan ... SERVICES MCM TAIK he heeee


Beserta ni aku sertakan tiga artwork yg dah agak basi gak... tiga pahlawan yang tak diendahkan he he he...

mysticman


Juganah


Grimli








4 comments:

meo188 said...

apakah?di

INDRA QIRANA said...

heheeee belum up date la bro.... saja try... intenet ada problem he he

froggypapa said...

hebak sunggoh abg rabun..semoga panjang umur..(apeda aku ckp ni?!)

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

hebak abe rabun... stroke best!!! yg tu misticman ke mistikmind? hihihi