Sunday, June 16

KALER KALER KEHIDUPAN


Bila aku selak selak balik helaian blog ni...didapati penuh ngan hitam putih, tak rupa blog pelukis langsong!!
Jadi aku try refresh dengan gambar gambar yang kaler full, bagi bersinar kembali blog ni, 



 Bulan Jun


Bulan July

 Majalah ASUH terbaru, bakal atau dah pon berada kat pasaran...Try lah rembat bagi kat anak anak... Insya Allah anak anak akan lebih ter asuh dengan lebih baik




Boleh try juga  buku himpunan kisah teladan ni  ....dapatkan inspirasi dari nabi junjungan kita dan juga para sahabat...pasti penuh dengan berkat dan pengajaran.....









 


ni link penulisnya....













Dapatkan juga buku karya kreatif Komik Godaan Syaitan (Pak Cik Bad)













Nak yang kaler lagi bolehhhh.............



dah lama tak lukis awek....



Oh ya satu lagi.... Memandangkan aku pon pengila komik, dulu la...skang dah kureng skit, mungkin faktor usia atau dah fade up ha ha! Jadi aku terasa juga lah nak sentuh sentuh skit skit kalau berkait komik ni ...

Tarraaaaaa...Superman datang lagi!!...

Nampak gaya macam lebih aksi, tak macam version Superman Return yang ala Drama Swasta



Kalau perasan Superman ni pon dah bijak, tak pakai spender KALER merah dia kat luar lagi...

Baguslah kalau dah berubah.....





1 comments:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA