Friday, February 19

TERLALU LAMA

YA terlalu lama rasanyer tak update blog ni, banyak bende yang  terlalu lama rasanyer sejak akhir akhir ni..


Terlalu lama rasanyer berseorangan, terlalu lama rasanyer nak dapat gaji dihujung bulan, terlalu lama masa yang diambil untuk membayar hutang,

Terlalu lama masa mereka mereka untuk membayar duit freelance yang aku dah buat, terlalu lama aku tak berjumpa rakan rakan lama aku, terlalu lama aku tak melukis komik, 

Dah terlalu lama jugak aku tak membaca komik, terlalu lama tak berjalan jalan di Central Market, di Sungei Wang.





artwork yang agak lama jugak he he....

12 comments:

Kentut said...

jangan tunggu lama-lama.

Zampeada said...

tak lama mana pun, forever cudn't come too soon...

cikTi said...

xpa lama x update pon,.
buat keje yg lebih pnting dulu,.,.,


lawa lukisan tu

Anonymous said...

waa rasa x lama da utk berseorangan...minggu depan siapla ko utk berjaga sekejap2 ha ha ha ha...jgn tension2 eh....

pat pat siku lipat saper cepat dia dapat ha ha ha

Kitosia said...

Banyaknya perkataan "Lama"...Apapun jangan tunggu lelama.Karang jadi cerita lama.hahaha.

ween said...

nice art work :)

INDRA QIRANA said...

kentut: eh tu bunyi dah lain tu... tak per aku dah dapat dah...ko bila lagi he heee jangan tunggu lama lama nanti diambil orang haaa....

INDRA QIRANA said...

Zampeada: terasa lama pasal aku ingat nak update hari hari he heeee

INDRA QIRANA said...

Cik ti: tu la tgh sibuk betul sekarang ni, thanks tu lukisan lama tu he he.....

INDRA QIRANA said...

anymos: wah siap pantun ko ehhh...menakutkan sungguh

INDRA QIRANA said...

kitosia:tu la, sebelum berlapok baik aku lebih produktif lagi he he

INDRA QIRANA said...

ween: thanks ween...he he