Monday, April 27

DIRI YANG SEDANG KEPANASAN!

Buarghhhhh!!! Minggu demi minggu kita disajikan dengan cuaca yang amat panas... Aku rasa seperti berada di tgh arafah atau pon tgh jadi rakyat somalia... macam kat gurun Sahara pon ada! Pendek kata aku dalam mood KEPANASAN...

Banyak perkara boleh buat aku bertambah panas... Seperti salah satunya kehabisan wang diawal bulan

Bila sedar banyak perkara tidak disetlekan lagi

Banyak hutang!

Banyak kerja

Banyak kerja yang bukan bukan

Banyak kerja yang bukan bukan dengan date line yang lagi lah bukan bukanya!


Dan semperna Filem wolverine yang bakal muncul bulan ni dengan bulan yang amat panas beserta global warming maka aku sertakan sekali hasil seni aku yang merah kepanasan ni...




Ohh ya dengan hari yang amat panas ini jugak aku nak ucapakan selamat pengantin baru pada abang Long aku semoga bahagia kekal ke anak cucu
panazzzzzz!!!!

5 comments:

Aman Wan said...

wah,,x sabar nak tunggu muvee Wolverine! neway, pernah tgk x muvee Wolverine ni yang unedited version?? hahaha, kelakar~

INDRA QIRANA said...

ya ya aku sudah tgk banyak tali he heee tipu rupanya wolverine ni ingat kan betul2 power hi hi... anyway citer dia bleh tahan laaa walaopon ada skit skit poyo citer dia...

meo188 said...

paneh ahh skrg nie...

global warming nie.

lawalah lukisan nie... panas....

INDRA QIRANA said...

ya cukup paneh...he hee

Kentut said...

huyoo. merah makngah.