Saturday, February 28

APA YANG MENARIK SANGAT!?

Tak der apa yang menarik minggu ni, satu satu yang menarik Liverpool bejaya menewaskan Real Madrid he hee... oh ya satu lagi tol tak jadi dinaikan dan di tangguhkan kesatu masa yang lain he he, aku ulang balik ditangguhkan ye anak anak jangan suka sangat he he, oh ye jugak yang menariknya komikoo yang dah terbengkalai lama tu akhirnya berjaya menerobos keluar ke rak rak buku kat kedai, ada gak santapan untuk jiwa aku he hee melayang rm 4.20 tapi tak per berbaloi ... dan yang paling menarik aku berjaya menyiapkan komik Awang aku ni he heee.. ermm banyak gak yang menarik rupanya...
antara page yang berjaya disiapkan... antara page yang berjaya disiapkan... tapi aku masih tengah pikir skripnya balik dah banyak lupa.... penyakit setia aku datang balik aku kene gastrik..aduh ni pun menarik gak!

4 comments:

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

apa yg menarik? inkin ko menarik! :)

azhar said...

wahhh menarik komik 'Awang Pulang ke Dayang' nih..

publish kat mana ni?

saya mesti beli...

INDRA QIRANA said...

amykamen: thanks bro

Azhar: tak publish mana mana baru send2 email jer, tak der fed back apa apa lagi..mungkin kene pakai sistem KITA TERJAH he he

azhar said...

ouhh..

terjah..jangan tak terjah!

biar ianya publish!..aku tak sabar nak baca nih