Monday, September 29

IPPC Digital Interactive Comic 2008

Dah agak lama gak aku kenal ngan maskot ni dua atau tiga tahun lepas lebih kurang ahhh... terasa nak masuk bertanding tu ada, tapi masalah masa ngan kekurangan motivasi bikin spoil aku nyer nafsu ahhh...













Joint Team Aramsham dan akhir terpilih antara sepuluh yg memenangi 20 ribu tu, alhamdulilah... Aku joint pon sebagai bidan terjun gak ni, tak tau apa, main masuk jer..Last minit punyer keje, nasib baik werk aramsham power (1511 Detik Kejatuhan Melaka) ... Pertandingan tu diadakan pada waktu bekerja...27 hb ogos 2008, Hari Rabu, aku tak konfident nak mintak cuti, memamandang kan opis aku tgh banyak keje...Malas nak mintak cuti ni, sikit sikit nak tgk schedule dulu la, cek cutinyer balance lah, buat pening kepala aku jer, jadi aku pon monteng ler...dtg kat Cyberview Lodge ni... dari kul 9 pagi sampai kul 7.30 mlm hu jenuh gak ni, siap sakit jantung lagi tu, agak bedabar gak.... bila annaounce menang tu baru ler lega kepala hotak aku...mcm tak caya pun ada gak...
Sepanjang hari tu, aku dpt jumpa ramai pengiat2 seni ni terutamanya selama ni yg aku kenal kat dlm pergh forum ni , so member2 semua, korang mmg best ahh, walaupon kita jumpa sekejap jer, pastu maybe lepas ni korang dah lupa balik ngan aku, tak kisah lah, pasal Lu all semua nya cool2 belaka la.... So Pendek citer masa nak balik tu.. pertama sekali, Jem Teruk, kemudian Hujan lebat... Aku Penat dan Stress...aku jumpa doktor... aku ingat nak tipu nak mintak cuti buat2 pening...rupanya aku ni dah sakit betul2 rupanyer he heeee...(Adalah penyakit tu aku tak leh sebut kat sini he heeeee) dapat lah aku cuti dua hari, termasuk besok harinyer....uh

gambar dlm forum pergh


Official dari mdec




Kat magazine pun ada review, yg ni g3... alamak siap ada tag harga lagi tu...



ni isi dlm dia..


Yg ni mag Gempak


Yg ni isi dlm dia...he heee gambar aku sekerat dan tak der nama...sabar jer ahhh..entah2 aku ni tak berdaftar sebenarnyer kot...entah laaaa..

2 comments:

azhar said...

cayalah Rabun!

tak de artwrk baru ke?

meo188 said...

cayok!