Sunday, February 14

BUKTI CINTAKU!



Tak pakai seluar dalam bukti cinta sejati!




 Seluar Dalam Merah!
Signifikanya ialah valantine yang disambut sebegitu rupa agak busuk bunyi serta baunyer, Seperti busuknya bau seluar dalam pengamal pengamalnyer...
sebab itu diaorang tak mau pakai seluar dalam masa berdating!



Baju Tidur nipis!
Tak der kaitan dengan baju tidur, nasihat aku dari keluar berpeleseran ketika valentine, baik tidur lagi baik...Bahaya wo untuk kita yang beragama Islam, malas nak citer kat sini, sendiri google jer la eh




Dalam Dagapan Mu!
Lagi satu tolongler pada lover lover jangan berpelukan kat kawasan awam, sejak akhir akhir ni aku selalu terserempak dengan kembar siam macam ni, dia berpisah masa nak masuk toilet jer! Tak rimas ker? Oh mungkin dorang tak rimas, tapi aku yang rimas, sakit mata aku yang rabun ni!!




" Tengok walaupun seksi dan menghairahkan I tetap pakai seluar dalam tau!"


Oh yer pada pengamal unpanties tu baik baik skang tahun harimau, korang nak tengok boyfriend korang jadi harimau jadian sila lah kata

"I tak pakai seluar dalam, bukti cinta i padamu"







GRrrrrrrr..........


14 comments:

cikTi said...

bodoh betol org yg buat mcm tu btol2,.
xde keja sgt dah tu,.
kalo pkwe dh jadik rimau jadian, mula la ade yg nk buang2 anak bila dah terberanak,.
(sng cita,jauhi zina,,abaikan aje ari valntine yg bodo)..,

eh emo plk,.
ihi,.

(lm x dtg sini,,ni bru stat cuti)

INDRA QIRANA said...

Cik ti: mmg geram tgk buang buang bayi, ni semua jadi memang pasal tak jaga pergaulan lah,

oh dah start cuti harap harap dah up date nanti saya dtg jenguk ek.

Eff Ass said...

haha euwww

INDRA QIRANA said...

Eff ass: he hee

iidyLL iceneSS said...

Depa nie dah hilang kewarasan agaknya..
Bagi depa keseronokkan dunia..
Tak fikir azab diakhirat..
Tak cukup dengan dosa zina,tambah lagi dosa buang anak..

INDRA QIRANA said...

iidyLL iceneSS: ya betul tu... tunggu lah azab dari Allah nanti.

Wanita Itu said...

nak kena la tu nanti..

INDRA QIRANA said...

wanita itu: ha tu la pasal...

meo188 said...

erm... org zaman dulu xpakai seluar dlam rileks je. leh je kawal nafsu sbb ada agama.

manusia nie, lagi dilarang lagilah die nk buat... apakah?

lizz said...

merepek kalo ade org camni. tapi, ape die buat sure ade imbalannye kelak.

INDRA QIRANA said...

meo: betul gak tu.... dulu ada benteng skang tak der batas, tu yang bahaya tu hehe

INDRA QIRANA said...

lizz: ya betul tu, biar Allah menentukan nasibnyer nanti

Zampeada said...

mengapa harus tak pakai panties... apa kaitan seh?

INDRA QIRANA said...

zampeada: he he tu la pasal, aku pun tak tau..he he kene tanyer pengasas ideology ni he he